Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ácsok, kivitelezők képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

Ácsok, kivitelezők - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Ácsok, kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 11 db
Ács Budapest

Ács Budapest

Ács Budapest és környékén. Ha jó és időtálló tetőre van szüksége, akkor válasszon minket. De ha azt szeretné, hogy tetőablakain az eső jusson be a fény helyett, akkor nyugodtan keressen egy másik ácsmunkát végző ?szakembert?. Több mint 20 éves ács tapasztalattal szolgálom a kedves megrendelőimet. Ácsszerkezet, ácsmunkák készítése Budapest és Pest megye területein, bármilyen alaprajzú épületre, bármilyen tetőformában ács szakemberekkel több, mint 20 éves tapasztalattal. Válasszon minket, ha szeretné, hogy a tetőtér komfortérzete maximális legyen, vagy ha szeretné, hogy a tetőtéri ablakain a fény és ne az eső jusson be.

Ács, tetőfedő-Göd

Ács, tetőfedő-Göd

Vállalkozásunk már 10 éve építi az új családi házak tetőszerkezetét, emellett foglalkozunk még régi tetők felújításával, cseréjével, a tető fedésével (Bramac, Tondach, Tegola), ereszcsatorna szerelésével, tetőablak (Velux, Fakro) beépítésével, polikarbonát fedéssel, kocsibeállók, szaletlik, előtetők készítésével, tetőtér beépítéssel és tetőszigeteléssel. Az általunk készített tetőkről referencia képeket a honlapunkon talál.

Homlokzati Szigetelő Rendszerek Webáruház

Homlokzati Szigetelő Rendszerek Webáruház

Vállalkozásunk komplett hőszigetelő rendszerek valamint kiegészítőik, kellékanyagaik (vakolatok, festékek, stb...) forgalmazásával foglalkozik. Szinte minden ember számára egy családi ház felépítése, vagy megvásárlása valószínűleg egyik legnagyobb befektetés életünkben. Tegye még teljesebbé és értékesebbé házát és szigetelje a mai elvárásoknak megfelelően. Válasszon bennünket bizalommal, ha Önnek lényeges háza melege, szigetelése. A megrendelt termékeket 1-3 napon belül átveheti, de házhoz szállítást is vállalunk az ország teljes területén.

Bútor Tervezés

Bútor Tervezés

Kft-nk legfőbb tevékenysége a bútorkészítés és tervezés. Legyen szó akár iroda, akár konyha- vagy szobabútorról, ágyról, vagy egyszerű ablakpárkányról, nálunk nem létezik túl kicsi vagy túl nagy megrendelés. Alacsony árak, rövid és pontos határidők, minőségi alapanyagok és szakszerű munka. Ezeket biztosítja többéves munkatapasztalatunk. Vállalkozásunk telephelye és bemutatóterme Erdőkertesen található, de szívesen állunk minden kedves vevőnk rendelkezésére az egész ország területén.

Konténer Budapest

Konténer Budapest

Szállíttassa el a sittet a szemetet otthona vagy munkahelye körül, konténeres sittszállítás szolgáltatásunkkal, és szabaduljon meg a nyomasztó szeméttől, hulladéktól. A sittszállítás során konténerek segítségével elhordjuk a bontási és építési törmeléket, a faleveleket, a zöld hulladékot vagy a háztartási hulladékokat egyaránt. A konténeres sittszállítás javít az Ön közérzetén is, hiszen ha végre megszabadul attól a sok feleslegtől, akár veszélyes hulladéktól egyaránt, felszabadultabban élheti tovább mindennapjait. Kérje a Konténeres Sittszállítás pont net csapatát arra, hogy segítsen a megfelelő deponáló helyre elhordani a hulladékot.

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

Tetőfedés, javítás, felújítás. Kerti épületek, filagóriák, pergolák, elötetők, esőbeállók építése. Szobai galériák, szaunák készítése. Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határ idővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igény szerint anyagbeszerzéssel, házhoz szállítással. Miskolcon és környékén.

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Sok a gázszámla? Szóljon nekünk, és megoldjuk! Cégünk vállalja hőszigetelő rendszerek építését ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal, szállítással. Tekintse meg akciós hőszigetelő rendszer árainkat: www.hőszigetelés.eu/hoszigetelo-akcio Szeretne egyedi megjelenésű házat? És hogy a háza olyan legyen, mint amilyet megálmodott, a következő szolgáltatásokat kínáljuk: Válassza ki háza színét a karosszékéből most: www.hőszigetelés.eu/szinezes széles választékban forgalmazunk dísztégla, antik tégla burkolatokat: www.hőszigetelés.eu/disztegla-antiktegla

Hirdetés
Ács, kőmüves

Ács, kőmüves

Cégünk 2003-ban alakult, tevékenységi körünk:-ácsmunkák,tető fedés,tető felújítás,tetőtér beépítés, horgany, horganyzott, és alu .lemezből épület bádogozás. A helyszíni megtekintést követően, ingyenes árajánlatot készítünk.

Minden munka egyedi jellegü

Minden munka egyedi jellegü

Tetőépítés, tetőtér beépítés és egyéb ácsmunka végzését az ország egész területén vállalunk.Minden felkérésre részletes árajánlatot adunk.ÁcskalapÁcs Bt..Telephelyünk Vecsésen (Pest megye, Bp. mellett) található.

Tuti menü