Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tulajdonképpen a legrégebbi és legfontosabb épületszerkezeti elem. A legkezdetlegesebb emberi hajlékok valójában csak tetőzetből álltak. Tetőfedő anyagok bemutatása, ismertetése. Az oldalon megtalálhatók még tetőfedő kivitelezők és kereskedések.

Kőműves

Kőműves

A kőműves tlap oldalon megtalál mindent, ami a kőműves mesterséggel, építőanyagokkal, kőműves szerszámokkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki kőművesekkel ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat tartalmazó kőműves mesterek honlapjai között válogathat, megtudhatja, hol vásárolhatóak meg a kőműves mesterséghez szükséges építőanyagok, szerszámok, és ha szüksége van kőműves mesterre az oldalon található mesteremberek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Tanítás, oktatás

Tanítás, oktatás

Tanításról, oktatásról, tanfolyamok elérhetőségéről, jelentkezéséről. Különböző nyelv és szakoktatás elérhetőségeiről, jelentkezési feltételeiről szóló tlap gyűjtemény. Kézségfejlesztő és tanulási módszerek valamint tanulási problémák orvoslása, segítése mindez elérhető a tanítás tlap gyűjteményben.

Zsindelyek

Zsindelyek

Minden amit a zsindelyről tudni lehet. Felhasználási területei, módja. Zsindely forgalmazók országosan . Akciós zsindely vásárlási lehetőségek, szállítással egybekötve. Kérjen ajánlatot azonnal, forgalmazóktól és kivitelezőktől.

Hajó

Hajó

Talán még léteznek akik a hajó építő ácsmesterek tudását őrzik?A fából készült hajók,csónakok,fa ladikok építésér,készítésére javítására talán még ma is szükség van. Fahajót, csónakot építő mesterek linkjei a társ oldalon.

Barkácsolás

Barkácsolás

Barkácsolás, barkacs.tlap.hu , Barkácsötletek, Ötletek, tippek, leírások barkácsoláshoz, otthoni kreatívkodáshoz. hasznos ötletek , tippek , ügyes kezű ,vállalkozó kedvű embereknek ajánlom. Ne feledd a legjobb szerszám a kezed!

Tuti menü