Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Előre gyártott szerkezetek képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

Előre gyártott szerkezetek - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Előre gyártott szerkezetek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Acél ereszcsatorna webáruház

Acél ereszcsatorna webáruház

Ereszaruhaz.hu webáruházunkból egyszerűen, otthonról megrendelheti a Roofart cég Scandic típusú - általunk forgalmazott - acél ereszcsatorna rendszerét. A félköríves, festett acél ereszcsatorna rendszer elemeit szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk, onnan azonnali kiszállításra és személyes áruátvételre is lehetőség van. A rendszer elemeit továbbá fokozott minőségi elvárások figyelembe vételével készítik, csúcsminőségű svéd acél felhasználásával. Az elemek böngészésére lehetőség nyílik weboldalunkon.

Faház Erdélyből

Faház Erdélyből

Sok előnye van egy fából készült nyaralónak, családi háznak. Ugyanolyan időtálló, mint egy téglából készült ház, azonban gyorsabban felépíthető, szétszedhető és máshol újra összeállítható. Az ára is sokkal kedvezőbb, jobb hőszigetelő képessége, együtt él és lélegzik a benne lakó emberrel és nem utolsó sorban stílusa van. Minden faház vásárlásakor vállaljuk a hőszigetelt külső- és belső nyílászárók - szabvány méretekben vagy a megrendelő, ettől eltérő, egyedi igényei szerinti - legyártását.

A rétegelt ragasztott faanyag története

A rétegelt ragasztott faanyag története

1936-ban Edgar A. Stubenrauch nevű építész egy középületet tervezett a Wisconsin állambeli Pittsville-ben. A tetőszerkezetet előzetesen ívelt acél tartókból gondolta, de az Unit Structures meggyőzte arról hogy válassza egy lehetséges alternatívaként a rétegelt ragasztott faanyagot. Megvizsgálták mindkét építési lehetőséget és arra a következtetésre jutottak, hogy a fából készült ragasztott tartók kivitelezése olcsóbb. Ez után a fából készült tartókat építették fel, az épületet pedig mai is használják.

Erdért faház

Erdért faház

Erdért könnyűszerkezetes lakóházak gyors hétvégi házak,kerti kis házak, kamrák, szerszámtárolók készen és kész tipus tervek alapján a negyven éves cég kínálatában. Az ERDÉRT készházak alapja az, EME minősített THERMO lakóházak és MULTI-MODUL favázas szendvicsszerkezet.

Szeglemezes technologia

Szeglemezes technologia

Már évtizedek óta gyártanak szeglemezes faszerkezeteket, és világszerte ismerik bizonyos előnyeit a hagyományos ácstechnológiákkal szemben. A faelemek kapcsolódását a szeglemezek a legkisebb felületen valósítják,előnye a hagyományos ácsolással szemben a gyorsasága.Az ácsok számára előnye ütemezhetőségében rejlik, ezáltal felgyorsul munkájuk.

Készház építési rendszer

Készház építési rendszer

Ez a készház építési rendszer az Észak - Amerikában kifejlesztett, és magyar viszonyokra átültetett könnyűszerkezetes ház építési mód, amely három szintes (földszint+emelet+tetőtér), fa épületekhez alkalmazható. A mi házépítési technológiánknál a méretek kötetlenek, a helyszínen történő kialakításával különbözik a paneles házépítéstől.Kizárólag egyedi tervek alapján készülő faszerkezetú házakat készítünk.

Szerkezeti rendszerek

Szerkezeti rendszerek

A könnyűszerkezetes építés nem új keletű. Ismeretek faszerkezetes parasztházak és mezőgazdasági épületek .A népi építészet boronafalas épületei sok helyen a mai napig fennmaradtak a vázszerkezetű lábasházakkal egyetemben.A falpanelek rejtett tartószerkezetét fabordák alkotják, amelyeket alul és felül vízszintesen fektetnek, függőlegesen pedig általában 60 cm-enként állítanak fel.

Tető szabászat

Tető szabászat

A tetőkön kívül faházak, pergolák, ill. bármely ácsipari munka megtervezését is vállaljuk.A hagyományos eljárással szemben sok előnnyel bíró , Nyugat-Európában pedig általánosan és sikerrel alkalmazott technológia, melynek lényege, hogy az építési helyszínen a számítógéppel tervezett és készre gyártott, méretezett elemek kerülnek beépítésre.A tetőszerkezetek tervezését a Dietrich's cég kimondottan erre a célra kifejlesztett, speciális számítógépes szoftvere segítségével végezzük.

Tuti menü