Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ez is .. Ács .. ?! képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

ez is .. Ács .. ?! - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » ez is .. Ács .. ?!
Keresés
Találatok száma - 6 db
Megújuló Energiaforrások Szakáruháza

Megújuló Energiaforrások Szakáruháza

Tisztelt Szerkesztő! Cégünk a közelmúltban nyitott egy bemutatótermet, ahol megújuló energiaforrások ismertetése, forgalmazása történik. Tevékenységünk minél szélesebb körben történő megismertetése okán kérem, hogy tüntessenek fel az oldalon. Köszönöm a segítségét! Horváth László +36304441019 horlacus@gmail.com

Tyúk-ács

Tyúk-ács

Ha egyedi megrendelést szeretne adja meg a beépítendő hely méreteit, mondja el elképzelését , előzetesen megtervezem álmai tyúkólját, tyúkházát ! Ha igényes, mutatós szép tyúkólat álmodott meg , ha igényes, preciz , hozzáértő kivitelezőt keres akkor ön a megfelelő oldalon jár !

Őszi tetőjavítás

Őszi tetőjavítás

Ha beázik a tetőnk akkor ellenőrizzük:a fatető szerkezetét.mert lehet sérült, faszerkezete gombás, de ha látszólag ép tetőborításon-cserepen, palán,zsindelyen-keresztül beázik, lehet hogy a kúpcserepeket a szél felbontotta.

Jay Shafer  II.

Jay Shafer II.

Shafernek ma már saját cége van, a Tumbleweed Tiny House (Ördögszekér Miniház), amely egyénileg tervezett miniatűr (6.5-32 m2-es) házakat ad el. Shafer azért változtatott, mert lelkiismeretfurdalása volt a nagy háza által kibocsátott káros anyagok miatt. Ma már a kis, egyszerű, rendes lakás híve. Ha a ruhámat ledobom a földre, nem tudok a lakásban közlekedni!, mondja.

Ács mint város

Ács mint város

Nevét az Árpád korban letelepedett, királyi szolgálatban álló ácsokról kapta. A komáromi kistérség tehát Magyarország Közép-dunántúli régiójában található, a fővárostól 80-85 km-re nyugat - északnyugati irányban. Budapesttel való közúti és vasúti összeköttetése kiváló.A térség a megye egyik kapujaként is aposztrofált, így kiemelt feladat a határ-mentiségéből eredő előnyök és lehetőségek eddigieknél fokozottabb kihasználása.

Tető karbantartás

Tető karbantartás

Tippek,tanácsok a hozzá nem értő ,de ügyes kezű családi ház tulajdonosok számára. A törött pala lemezek cseréje vagy javítása.Hagyományos cserép tető karbantartása.Hullámlemez tető javítása.De ne feledjük nem elég feljutni a tetőre, onnan épségbe le is kell tudni jönni.

Tuti menü