Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa építészet képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

Fa építészet - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Fa építészet
Keresés
Találatok száma - 10 db
Falépcső - csigalépcső

Falépcső - csigalépcső

A Sajó-Therm Kft, egy Miskolc melletti asztalos üzem, amely kiemelten foglalkozik falépcsők gyártásával. A falépcsőket, igény szerint többféle faanyagból készítjük, és a beépítésről, szállításról is gondoskodni tudunk. Weboldalunkon a falépcsőkkel, azon belül is elsősorban a csigalépcsőkkel kapcsolatban igyekszünk, hasznos tanácsokkal szolgálni.

Fachwerkstrasse

Fachwerkstrasse

A fachwerk egy nagy tradíciókra visszatekintő szerkezet. Alapvető jellemzője, hogy hagyományos ácsszerkezettel készül, szokványos gerenda méretekkel. Az elemek csapolásokkal, lapolásokkal, rendszerint hosszadalmas, sok kézi műveletet során állnak össze egy önállóan is merev szerkezetté. A kötéseket szükség esetén faszegek rögzítik. A függőleges és vízszintes elemek kimerevítését ferde alkatrészekkel érik el. A felület kitöltése történhet kistégla kifalazással, vagy vesszőfonatos és vályogos kitöltéssel egyaránt.

Faszerkezet-vizsgáló Laboratórium

Faszerkezet-vizsgáló Laboratórium

A tartószerkezeti vizsgálati eljárások alkalmazásával új faszerkezeti megoldások születhetnek.A szerkezetvizsgáló részlegben folytatott mechanikai vizsgálatok alatt a tartó szilárdsági (teherbírási), merevségi, stabilitási, tartóssági és fárasztási vizsgálatait kell érteni.

Fából ácsolt kilátók

Fából ácsolt kilátók

Fotók a faszerkezetű fatornyokról, pontosabban magaslati kilátókról: Festetics kilátó,Berzsenyi kilátó,Bél Mátyás kilátó,Batsányi kilátó,Pad-kövi kilátó,Kitaibel Pál kilátó,Margit kilátó,Somos kilátó.

Faipari hirek

Faipari hirek

Érdekes cikkek az ácsiparral kapcsolatban a faházakról, kész-házakról,a mérnöki faszerkezetekről.Hirek, újdonságok a fát megmunkáló szakemberek számára. Fa alapanyag,megmunkálás,faszerkezetek,fafe lület kezelése .

Természetes otthon

Természetes otthon

Miért Rönkház?.A faépületekben mérhető levegőminőségi értékek asztmások, allergiások számára ideális életkörülményeket biztosítanak, így számukra ez a környezet pótolhatatlan..Manapság a rönkfából való építkezés reneszánszát éli.A fa felhasználásának ez a legtakarékosabb módja, hiszen nincsen fűrészelésből vagy faragásból keletkezett hulladék, a fákat pedig évente szálaló vágással nyerhetik az erdő fiatalítása során.

Katt a: fakat -ra

Katt a: fakat -ra

A FAKAT-online a FAKAT-Komlex.CD-re épül. A CD-n több mint kilenc és fél ezer, az online felületen mintegy másfél ezer cég és intézmény jelenik meg. A. Az erdőgazdálkodással és a faiparral összefüggő oktatási és más intézmények részére a FAKAT-online-ban megjelenést a Mid kategóriának megfelelően díjmentesen biztosítjuk.

Hirdetés
Fából készülnek az épületek

Fából készülnek az épületek

Építészeti és faépítészeti szoftverek, Szeglemezes faszerkezetek, Könnyűszerkezetes házak - Kész házak, Rönkház - Gerendaház - Faház, Történelmi faépítészet , Modern faépítészet ,mind ez egy érdekes honlapon.

Tuti menü