Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hagyományt követő mesterek képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

Hagyományt követő mesterek - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Hagyományt követő mesterek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Székely gerenda-házak

Székely gerenda-házak

A honlap címe székely gerenda házak. Ez és a fotógalériájában gyönyörű székely-földi, fából házakról készült képek miatt érdemes ide pillantani .A cég mai faipari technikát igénybe véve vállal,hasonló gerenda és rönk-házak készítését.

A fa életre kel

A fa életre kel

Engedje szabadjára fantáziáját. Féltető, előtető ,pergola , Kerítés készítést vállalok- Faház tervezés, készítés- Gyerek mászóka, hinta készítés- Kültéri fajátékok készítése- Garázs, tároló készítés .Ön megálmodja, mi megtervezzük, elkészítjük, beépítjük, mindezt fából.

Tetőtér kialakítás

Tetőtér kialakítás

Telefonon a nap bármely szakában rendelkezésére állunk, levelére rövidesen válaszolunk. Kérjen árajánlatot, győződjön meg korrekt árainkról. Telephelyünk Pest megyében, Budapest szomszédságában található, de az ország egész területéről várjuk érdeklődését, megrendelését.Tető, tetőtér és egyéb ácsmunkák .

Ácsok a házunk építésénél

Ácsok a házunk építésénél

A hét hátralévő részében elkészült a szarufák magasítása, a bádogozás alátét deszkázata és a tető felén (a képek csütörtök délben készültek) az alátét fólia ellen-léccel és tetőléccel.A tetőfólia a tetőtérbe már nem engedi be az esőt.A lépcső zsaluzása szakadatlanul folyik,Hétfőn befejezték a lépcső zsaluzását és a vasszerelést. Kedden a lépcső kibetonozása is elkészül.

MA is élő hagyomány.

MA is élő hagyomány.

A tető fedés módja megszabja a tető szerkezetét is. Manapság kuriózumnak számít eme tetőfedési forma, kevésbé elterjedt mint régen.A nádfedél nevet azért kapta cégünk, mert ez a fő tevékenységünk, nádfedelek készítése és javítása.

Hajó ácsok

Hajó ácsok

Ma már szinte feledésbe merülő tudás, vagy talán újra feléled a hamvaiból a hajóács szakma. Először az új kőkori ember készített vízi járművet magának, egyetlen fatörzsből, melynek a belsejét kivájta, s ez lett a bödönhajó.Talán amíg építenek fahajókat, addig szükség lesz hajó ácsokra is. Egy honlap a magyar hajóácsokról. A ma élő hagyományokról.

Tuti menü