Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ács linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Homlokzati - Ács [2. oldal]
részletek »

Ács képes leírás: Homlokzati - Ács [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Homlokzati Szigetelő Rendszerek Webáruház

Homlokzati Szigetelő Rendszerek Webáruház

Vállalkozásunk komplett hőszigetelő rendszerek valamint kiegészítőik, kellékanyagaik (vakolatok, festékek, stb...) forgalmazásával foglalkozik. Szinte minden ember számára egy családi ház felépítése, vagy megvásárlása valószínűleg egyik legnagyobb befektetés életünkben. Tegye még teljesebbé és értékesebbé házát és szigetelje a mai elvárásoknak megfelelően. Válasszon bennünket bizalommal, ha Önnek lényeges háza melege, szigetelése. A megrendelt termékeket 1-3 napon belül átveheti, de házhoz szállítást is vállalunk az ország teljes területén.

Bútor Tervezés

Bútor Tervezés

Kft-nk legfőbb tevékenysége a bútorkészítés és tervezés. Legyen szó akár iroda, akár konyha- vagy szobabútorról, ágyról, vagy egyszerű ablakpárkányról, nálunk nem létezik túl kicsi vagy túl nagy megrendelés. Alacsony árak, rövid és pontos határidők, minőségi alapanyagok és szakszerű munka. Ezeket biztosítja többéves munkatapasztalatunk. Vállalkozásunk telephelye és bemutatóterme Erdőkertesen található, de szívesen állunk minden kedves vevőnk rendelkezésére az egész ország területén.

Kötöelemek, vágótárcsák

Kötöelemek, vágótárcsák

Inter Trade Kft Csavarral, csapággyal, huzalszegekkel , elektródákkal vágótárcák és egyéb termékekkel állunk lakossági és közületi vásárlóink rendelkezésére. Címünk: H-2800 Tatabánya Árpád út 60. Tel:(00-36) 34/511-878 Mobil:(00-36) 30/216-54-39 Fax: (00-36) 34/511-866 Web: www.inter-tradekft.hu E-mail: intertrade@vivamail.hu

Konténer Budapest

Konténer Budapest

Szállíttassa el a sittet a szemetet otthona vagy munkahelye körül, konténeres sittszállítás szolgáltatásunkkal, és szabaduljon meg a nyomasztó szeméttől, hulladéktól. A sittszállítás során konténerek segítségével elhordjuk a bontási és építési törmeléket, a faleveleket, a zöld hulladékot vagy a háztartási hulladékokat egyaránt. A konténeres sittszállítás javít az Ön közérzetén is, hiszen ha végre megszabadul attól a sok feleslegtől, akár veszélyes hulladéktól egyaránt, felszabadultabban élheti tovább mindennapjait. Kérje a Konténeres Sittszállítás pont net csapatát arra, hogy segítsen a megfelelő deponáló helyre elhordani a hulladékot.

Szerszám nagykereskedelem

Szerszám nagykereskedelem

A Madal Bal 1978-ban, Svájcban alapított cég ma Európa 10 országában működik sikerrel. A Csehország, Szlovákia és Magyarország alkotta közép-európai régióban elsősorban kéziszerszám nagykereskedelemmel foglalkozunk.Cégünk a klasszikus barkács piacon meghatározóvá vált Magyarországon. Termékeink túlnyomó részét több ország igényeit egyesítve, közvetlenül a gyártótól importáljuk. Ennek köszönhető a kedvező árszint, mellyel szeretnénk a viszonteladó partnereinket előnyös piaci pozíciókhoz juttatni. Madal Bal szerszám nagykereskedelem, több mint kétezer szerszám közvetlenül a gyártótól. Minden szerszámot megtalálhat, amihez csak az építőiparban szüksége lehet. .

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

Tetőfedés, javítás, felújítás. Kerti épületek, filagóriák, pergolák, elötetők, esőbeállók építése. Szobai galériák, szaunák készítése. Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határ idővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igény szerint anyagbeszerzéssel, házhoz szállítással. Miskolcon és környékén.

Hirdetés
Megújuló Energiaforrások Szakáruháza

Megújuló Energiaforrások Szakáruháza

Tisztelt Szerkesztő! Cégünk a közelmúltban nyitott egy bemutatótermet, ahol megújuló energiaforrások ismertetése, forgalmazása történik. Tevékenységünk minél szélesebb körben történő megismertetése okán kérem, hogy tüntessenek fel az oldalon. Köszönöm a segítségét! Horváth László +36304441019 horlacus@gmail.com

Tibsil kft.

Tibsil kft.

Cégünk kiváló minőségben gyárt fenyőfából Tetőszerkezeteket, valamint lakó és hétvégi házakat, kerti bútort, pavilont, tetőszerkezet, gyermekházat, garázst, kutyaházat, szerszámtárolót, filagóriát, kerti sörözőt, szaletlit, kerítést, pergolát és szaunát. Az épületeket a megrendelők igényei szerint, egyedi tervek alapján kivitelezzük.

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Sok a gázszámla? Szóljon nekünk, és megoldjuk! Cégünk vállalja hőszigetelő rendszerek építését ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal, szállítással. Tekintse meg akciós hőszigetelő rendszer árainkat: www.hőszigetelés.eu/hoszigetelo-akcio Szeretne egyedi megjelenésű házat? És hogy a háza olyan legyen, mint amilyet megálmodott, a következő szolgáltatásokat kínáljuk: Válassza ki háza színét a karosszékéből most: www.hőszigetelés.eu/szinezes széles választékban forgalmazunk dísztégla, antik tégla burkolatokat: www.hőszigetelés.eu/disztegla-antiktegla

A tetőtér-beépítés ábécéje (Homeinfo.hu)

A tetőtér-beépítés ábécéje (Homeinfo.hu)

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Falépcső - csigalépcső

Falépcső - csigalépcső

A Sajó-Therm Kft, egy Miskolc melletti asztalos üzem, amely kiemelten foglalkozik falépcsők gyártásával. A falépcsőket, igény szerint többféle faanyagból készítjük, és a beépítésről, szállításról is gondoskodni tudunk. Weboldalunkon a falépcsőkkel, azon belül is elsősorban a csigalépcsőkkel kapcsolatban igyekszünk, hasznos tanácsokkal szolgálni.

Faház Erdélyből

Faház Erdélyből

Sok előnye van egy fából készült nyaralónak, családi háznak. Ugyanolyan időtálló, mint egy téglából készült ház, azonban gyorsabban felépíthető, szétszedhető és máshol újra összeállítható. Az ára is sokkal kedvezőbb, jobb hőszigetelő képessége, együtt él és lélegzik a benne lakó emberrel és nem utolsó sorban stílusa van. Minden faház vásárlásakor vállaljuk a hőszigetelt külső- és belső nyílászárók - szabvány méretekben vagy a megrendelő, ettől eltérő, egyedi igényei szerinti - legyártását.

Faköböző

Faköböző

Az on-line elérhető faköböző segítségével gyorsan és biztosan kapunk információt a deszkák,gerendák,tető és cseréplécek mennyiségéről és áráról.Hasznos segítség az építőanyag kiszámításához. Segítségére lehet az ácsoknak,asztalosoknak,de mindenkinek segítségére lehet aki építkezik.

Ács, kőmüves

Ács, kőmüves

Cégünk 2003-ban alakult, tevékenységi körünk:-ácsmunkák,tető fedés,tető felújítás,tetőtér beépítés, horgany, horganyzott, és alu .lemezből épület bádogozás. A helyszíni megtekintést követően, ingyenes árajánlatot készítünk.

Tuti menü