Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ács linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Faipari - Ácsok [4. oldal]
részletek »

Ács képes leírás: Faipari - Ácsok [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Faipari hirek

Faipari hirek

Érdekes cikkek az ácsiparral kapcsolatban a faházakról, kész-házakról,a mérnöki faszerkezetekről.Hirek, újdonságok a fát megmunkáló szakemberek számára. Fa alapanyag,megmunkálás,faszerkezetek,fafe lület kezelése .

Fűrészek,fűrészlapok

Fűrészek,fűrészlapok

A dinamikusan fejlődő PILANA TOOLS a maga 650 dolgozójával a legnagyobb európai szerszámgyártók közé tartozik. A PILANA Tools Kft a Pilana Tools a.s. hivatalos képviselete és száz százalékos tulajdonú leányvállalata.vFaipari körfűrészlapok, szalagfűrész szalagok és lapok értékesítése. Jó tanács a keményfémlapkás körfűrészlapok használatáról.

Ács állványozó tanfolyam

Ács állványozó tanfolyam

AZ ács szakmunkás maradó (fa fedélszerkezetek, fafödémek stb.) faszerkezeteket épít, helyreállít, felújít, megerősít, átalakít , cső- és keret állványt épít és bont. Elbontandó faszerkezetet (fazsaluzat)szerkeszt és bont. Szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga.

Ács-álványozó, zsaluzó

Ács-álványozó, zsaluzó

Ács, állványozó szakmai képesítést nyújtó oktatás. Hagyományos zsaluzatot készít és bont, zsalurendszerekből zsaluzatot készít és bont (rendszerzsaluzat), hagyományos állványzatot készít és bont. A csőállványzatot szereli, építi és bontja, maradó (fa fedélszerkezetek, fafödémek stb.) faszerkezeteket épít, helyreállít, felújít, megerősít, átalakít. Előregyártott faszerkezeteket beépít.

Ács-álványozó

Ács-álványozó

Az ács-állványozó különböző állványokat, zsaluzatokat épít, szerel és bont. Maradó faszerkezeteket épít, felújít, megerősít. Előregyártott faszerkezetek beépítésével is foglalkozik.Saját finanszírozás esetén a tanfolyam teljes költsége

Újszerkezetű tetőelem

Újszerkezetű tetőelem

Polisztirol tetőelem. Prokoncept tetőelem alkalmazása lehetővé teszi, hogy az elkészült hagyományos fa ácsszerkezet elkészítése után, egy munkafolyamattal azonnal három munkafázist helyettesítsünk:-Házépítés Lapja :Cikkek az építés, felújítás, lakberendezés témaköreiből.

A fa életre kel

A fa életre kel

Engedje szabadjára fantáziáját. Féltető, előtető ,pergola , Kerítés készítést vállalok- Faház tervezés, készítés- Gyerek mászóka, hinta készítés- Kültéri fajátékok készítése- Garázs, tároló készítés .Ön megálmodja, mi megtervezzük, elkészítjük, beépítjük, mindezt fából.

Őszi tetőjavítás

Őszi tetőjavítás

Ha beázik a tetőnk akkor ellenőrizzük:a fatető szerkezetét.mert lehet sérült, faszerkezete gombás, de ha látszólag ép tetőborításon-cserepen, palán,zsindelyen-keresztül beázik, lehet hogy a kúpcserepeket a szél felbontotta.

A tetőfedése

A tetőfedése

Mióta ács szerkezetek alkotják a tető szerkezetét,azóta örök a kérdés: mivel érdemes lefedni a tetőt? Avagy a fa szerkezet készüljön a fedő anyaghoz,vagy a már meglévő felújításra váró tetőhöz keressünk megfelelő fedő anyagot? Összehasonlító elemzések, betoncserép, agyagcserép, profilos acéllemezek.

Hirdetés
Készház építési rendszer

Készház építési rendszer

Ez a készház építési rendszer az Észak - Amerikában kifejlesztett, és magyar viszonyokra átültetett könnyűszerkezetes ház építési mód, amely három szintes (földszint+emelet+tetőtér), fa épületekhez alkalmazható. A mi házépítési technológiánknál a méretek kötetlenek, a helyszínen történő kialakításával különbözik a paneles házépítéstől.Kizárólag egyedi tervek alapján készülő faszerkezetú házakat készítünk.

Szerkezeti rendszerek

Szerkezeti rendszerek

A könnyűszerkezetes építés nem új keletű. Ismeretek faszerkezetes parasztházak és mezőgazdasági épületek .A népi építészet boronafalas épületei sok helyen a mai napig fennmaradtak a vázszerkezetű lábasházakkal egyetemben.A falpanelek rejtett tartószerkezetét fabordák alkotják, amelyeket alul és felül vízszintesen fektetnek, függőlegesen pedig általában 60 cm-enként állítanak fel.

Kecskeméti szakképzés

Kecskeméti szakképzés

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a hagyományos zsaluzatok, a zsaluzatrendszerek, a csőállványzatok készítését és bontását, a maradó faszerkezetek építését, helyreállítását, felújítását, átalakítását, valamint az előregyártott faszerkezetek beépítését. A tanfolyam alapszintű számítástechnikai és vállalkozási ismereteket is nyújt.

Magyar néprajz

Magyar néprajz

Házépítő faragók. A molnárságról szólva kifejtettük, hogy a faragó megnevezés a 16-18. században gyűjtőfogalom volt: mindazokat a kézműveseket így nevezték, akik fából építményeket, munkaeszközöket, használati tárgyakat készítettek - akár céhbeli mesteremberek, akár képesítés nélküli barkácsolók lettek légyen. Itt csak utalunk arra, hogy e kifejezés igen gyakran társult a molnár mesterségnévhez, írott forrásokból úgy látszik, hogy a faragómolnárok többféle famunkához értettek A vándor ácssegédek állandó eszközkészlete az 1930-as években a következő volt: 1 szekerce, 1 rámás fűrész, 1 véső, 1 vinkli vagy ácsderékszög, 1 tisztítóvas és 1 kis gyalu (93. ábra).

Jay Shafer  II.

Jay Shafer II.

Shafernek ma már saját cége van, a Tumbleweed Tiny House (Ördögszekér Miniház), amely egyénileg tervezett miniatűr (6.5-32 m2-es) házakat ad el. Shafer azért változtatott, mert lelkiismeretfurdalása volt a nagy háza által kibocsátott káros anyagok miatt. Ma már a kis, egyszerű, rendes lakás híve. Ha a ruhámat ledobom a földre, nem tudok a lakásban közlekedni!, mondja.

Tetőtér kialakítás

Tetőtér kialakítás

Telefonon a nap bármely szakában rendelkezésére állunk, levelére rövidesen válaszolunk. Kérjen árajánlatot, győződjön meg korrekt árainkról. Telephelyünk Pest megyében, Budapest szomszédságában található, de az ország egész területéről várjuk érdeklődését, megrendelését.Tető, tetőtér és egyéb ácsmunkák .

Ácsok a házunk építésénél

Ácsok a házunk építésénél

A hét hátralévő részében elkészült a szarufák magasítása, a bádogozás alátét deszkázata és a tető felén (a képek csütörtök délben készültek) az alátét fólia ellen-léccel és tetőléccel.A tetőfólia a tetőtérbe már nem engedi be az esőt.A lépcső zsaluzása szakadatlanul folyik,Hétfőn befejezték a lépcső zsaluzását és a vasszerelést. Kedden a lépcső kibetonozása is elkészül.

Tuti menü