Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ács linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ács - Tető [5. oldal]
részletek »

Ács képes leírás: Ács - Tető [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Ács szakember képzés szlovákiában

Ács szakember képzés szlovákiában

Iskolánk 1972-ben alakult, szakterületünk kötő ácsmunkák,zsaluzó ácsmunkák,vegyes ácsmunkák.Rendelkezünk: szaktantermekkel, saját műhelyekkel, kollégiummal, étteremmel, tornateremmel, edzőteremmel, teniszpályával és sportpályával valamint könyvtárral is. Az internet használata minden diák számára ingyenes! A diákok tanulmányaik sikeres befejezése után szakmunkás bizonyítványt kapnak.

Kéziszerszámok

Kéziszerszámok

Másnapi kiszállítás több mint 12 000 féle termékre!. Ez az idő a raktárkészlettől függően hosszabb vagy rövidebb is lehet. Ha szükséges megrendelést követő 3-24 órán belül telefonon jelentkezik munkatársunk, hogy vissza igazolja az Ön megrendelését, hogy egyeztessék a várható kiszállítás időpontját.

Ácsszekerce

Ácsszekerce

Ma már szinte hiába keressük a boltokban a hagyományos ,magyar ács szekercét. Ezen a honlapon on-line rendelhetjük ezt a szerszámot is, legalább is remélhetőleg valóban a képen látható szekerce típust árulják, de rendelhetünk hozzá ácsszekerce tartót is.

Minden munka egyedi jellegü

Minden munka egyedi jellegü

Tetőépítés, tetőtér beépítés és egyéb ácsmunka végzését az ország egész területén vállalunk.Minden felkérésre részletes árajánlatot adunk.ÁcskalapÁcs Bt..Telephelyünk Vecsésen (Pest megye, Bp. mellett) található.

MA is élő hagyomány.

MA is élő hagyomány.

A tető fedés módja megszabja a tető szerkezetét is. Manapság kuriózumnak számít eme tetőfedési forma, kevésbé elterjedt mint régen.A nádfedél nevet azért kapta cégünk, mert ez a fő tevékenységünk, nádfedelek készítése és javítása.

Tető szabászat

Tető szabászat

A tetőkön kívül faházak, pergolák, ill. bármely ácsipari munka megtervezését is vállaljuk.A hagyományos eljárással szemben sok előnnyel bíró , Nyugat-Európában pedig általánosan és sikerrel alkalmazott technológia, melynek lényege, hogy az építési helyszínen a számítógéppel tervezett és készre gyártott, méretezett elemek kerülnek beépítésre.A tetőszerkezetek tervezését a Dietrich's cég kimondottan erre a célra kifejlesztett, speciális számítógépes szoftvere segítségével végezzük.

Ácsolt kapuk és parasztházak

Ácsolt kapuk és parasztházak

Ezek a valóságos építmények 150 - 200 éven át voltak tanui háboruknak, természeti csapásoknak és ma is pontos, vízszintes és függőleges elrendeződésben tanuskodnak az elmúlt időkről . A gyalogkaput a szekerek bejárására alkalmas kapuval egyesítették egyetlen, jól kiforrott szerkezetben. Ezt a típusú, lényegében ácsolt kaput egész Székelyföldön megtalálhatjuk.Díszítésük láttatni engedi a készítésükbe fektetett munka mérnöki pontosságát. Minden ilyen kapu e világtól elszigetelt etnikum művészetig fokozott egyéniségének tükre.

Ács mint város

Ács mint város

Nevét az Árpád korban letelepedett, királyi szolgálatban álló ácsokról kapta. A komáromi kistérség tehát Magyarország Közép-dunántúli régiójában található, a fővárostól 80-85 km-re nyugat - északnyugati irányban. Budapesttel való közúti és vasúti összeköttetése kiváló.A térség a megye egyik kapujaként is aposztrofált, így kiemelt feladat a határ-mentiségéből eredő előnyök és lehetőségek eddigieknél fokozottabb kihasználása.

Hirdetés
Miről szól az ács szakma?

Miről szól az ács szakma?

A milegyek.hu segít a szakmaválasztás, a pályamódosítás, az álláskeresés, az állásinterjúkon való eredményes szereplés, sőt a munkába állás jogi buktatóit elkerülni.Az oldal a pályakezdők munkahelyi beilleszkedését segítő program keretében a Nemzeti Felnőttképzési Intézet támogatásával jött létre Az ács-állványozó tevékenységet a szakemberek a kivitelezésben :a magas- és mélyépítő-ipari munkaterületen végzik a kivitelezésre vonatkozó jogszabályok alapján.

Láncfürészek széles válaszéka

Láncfürészek széles válaszéka

A webáruházban látott termékeket mintaboltunkban személyesen is megtekintheti. A webáruházban szereplő termékek fényképei illusztrációk, a szállított termékek az illusztrációtól eltérhetnek.Regisztráció nélkül is böngészhet az Áruházban, terméket a kosárba is teheti, de a vásárlás előtt regisztrálnia kell magát.

Gép kölcsonzés-vásárlás

Gép kölcsonzés-vásárlás

Fogarasi úton kifelé haladva, fel kell hajtani a felüljáróra,(üzletünk a felüljáró bal oldalára esik) a felüljáróról leérve lámpánál jobbra fordulva, Rózsa utca kb. 50 m után ismét jobbra Nefelejcs utca kb. 150m majd ismét jobbra fordulva vissza jut a felüljáró alá, a felüljáró alatt áthajtva be tud állni hozzánk gépkocsival az udvarra. A Csömöri úton befelé jövőknek, a felüljárót elérve, haladjon a felül járó mellet tovább, kb. 150m találja üzletünket, parkolás az udvarban. Tartós bérlet STIHL és Viking gépek vásárlására.

Természetes otthon

Természetes otthon

Miért Rönkház?.A faépületekben mérhető levegőminőségi értékek asztmások, allergiások számára ideális életkörülményeket biztosítanak, így számukra ez a környezet pótolhatatlan..Manapság a rönkfából való építkezés reneszánszát éli.A fa felhasználásának ez a legtakarékosabb módja, hiszen nincsen fűrészelésből vagy faragásból keletkezett hulladék, a fákat pedig évente szálaló vágással nyerhetik az erdő fiatalítása során.

Katt a: fakat -ra

Katt a: fakat -ra

A FAKAT-online a FAKAT-Komlex.CD-re épül. A CD-n több mint kilenc és fél ezer, az online felületen mintegy másfél ezer cég és intézmény jelenik meg. A. Az erdőgazdálkodással és a faiparral összefüggő oktatási és más intézmények részére a FAKAT-online-ban megjelenést a Mid kategóriának megfelelően díjmentesen biztosítjuk.

SEMA faépítészeti szoftver

SEMA faépítészeti szoftver

Szoftverünk modulokból van felépítve és a hagyományőrző ácsoktól kezdve egészen a szabászgépekkel dolgozó késházgyárakig, több mint 10.000 telepítéssel, most már 10 nyelven sikeresen áll az ügyfelek szolgálatára.

Fából készülnek az épületek

Fából készülnek az épületek

Építészeti és faépítészeti szoftverek, Szeglemezes faszerkezetek, Könnyűszerkezetes házak - Kész házak, Rönkház - Gerendaház - Faház, Történelmi faépítészet , Modern faépítészet ,mind ez egy érdekes honlapon.

Tető karbantartás

Tető karbantartás

Tippek,tanácsok a hozzá nem értő ,de ügyes kezű családi ház tulajdonosok számára. A törött pala lemezek cseréje vagy javítása.Hagyományos cserép tető karbantartása.Hullámlemez tető javítása.De ne feledjük nem elég feljutni a tetőre, onnan épségbe le is kell tudni jönni.

Tuti menü