Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakképzés képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

Szakképzés - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Szakképzés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ács állványozó tanfolyam

Ács állványozó tanfolyam

AZ ács szakmunkás maradó (fa fedélszerkezetek, fafödémek stb.) faszerkezeteket épít, helyreállít, felújít, megerősít, átalakít , cső- és keret állványt épít és bont. Elbontandó faszerkezetet (fazsaluzat)szerkeszt és bont. Szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga.

Ács-álványozó, zsaluzó

Ács-álványozó, zsaluzó

Ács, állványozó szakmai képesítést nyújtó oktatás. Hagyományos zsaluzatot készít és bont, zsalurendszerekből zsaluzatot készít és bont (rendszerzsaluzat), hagyományos állványzatot készít és bont. A csőállványzatot szereli, építi és bontja, maradó (fa fedélszerkezetek, fafödémek stb.) faszerkezeteket épít, helyreállít, felújít, megerősít, átalakít. Előregyártott faszerkezeteket beépít.

Ács-álványozó

Ács-álványozó

Az ács-állványozó különböző állványokat, zsaluzatokat épít, szerel és bont. Maradó faszerkezeteket épít, felújít, megerősít. Előregyártott faszerkezetek beépítésével is foglalkozik.Saját finanszírozás esetén a tanfolyam teljes költsége

Kecskeméti szakképzés

Kecskeméti szakképzés

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a hagyományos zsaluzatok, a zsaluzatrendszerek, a csőállványzatok készítését és bontását, a maradó faszerkezetek építését, helyreállítását, felújítását, átalakítását, valamint az előregyártott faszerkezetek beépítését. A tanfolyam alapszintű számítástechnikai és vállalkozási ismereteket is nyújt.

Ács szakember képzés szlovákiában

Ács szakember képzés szlovákiában

Iskolánk 1972-ben alakult, szakterületünk kötő ácsmunkák,zsaluzó ácsmunkák,vegyes ácsmunkák.Rendelkezünk: szaktantermekkel, saját műhelyekkel, kollégiummal, étteremmel, tornateremmel, edzőteremmel, teniszpályával és sportpályával valamint könyvtárral is. Az internet használata minden diák számára ingyenes! A diákok tanulmányaik sikeres befejezése után szakmunkás bizonyítványt kapnak.

Miről szól az ács szakma?

Miről szól az ács szakma?

A milegyek.hu segít a szakmaválasztás, a pályamódosítás, az álláskeresés, az állásinterjúkon való eredményes szereplés, sőt a munkába állás jogi buktatóit elkerülni.Az oldal a pályakezdők munkahelyi beilleszkedését segítő program keretében a Nemzeti Felnőttképzési Intézet támogatásával jött létre Az ács-állványozó tevékenységet a szakemberek a kivitelezésben :a magas- és mélyépítő-ipari munkaterületen végzik a kivitelezésre vonatkozó jogszabályok alapján.

Ács szakmunkások képzése vidéken

Ács szakmunkások képzése vidéken

Legyek ács ,állványozó szakmunkás? Miért ne? Ács-állványozó szakon 2010. februárjától a szakiskolás tanulók ösztöndíjat kaphatnak.Továbbá a tetőfedő épület- és építménybádogos szakmákra jelentkezhetnek olyan tanulók is, akik rendelkeznek az általános iskolai nyolcadik osztályos bizonyítvánnyal és betöltötték a 16. életévüket.

Tuti menü