Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tető szerkezetek képes leírás - Ács.tlap.hu
részletek »

Tető szerkezetek - Ács.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acs.tlap.hu » Tető szerkezetek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bitumenzsindely mintakollekció

Bitumenzsindely mintakollekció

Zsindely szakkereskedésünkben végfelhasználók számára értékesítjük az IKO cég által gyártott bitumenes tetőzsindelyeket és azok tartozékait. Elhivatott szakembergárdánk rugalmas ügyintézéssel várja akár telefonos, akár online megrendelésüket munkanap 8 és 16 óra között. A termékeket házhoz szállítjuk az ország teljes területén, amely szolgáltatás a megrendelés nagyságától függően akár ingyenes is lehet. Forgalmazunk a zsindelyen felül mindent, ami a zsindely fedéshez szükséges: OSB lap választékot, szellőzőt, zsindely alátét lemezt, zsindelyszöget. Termékeinket szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk és készletről értékesítjük. Cégünk a zsindely forgalmazás mellett értékesíti még a RoofArt Scandic festett acél ereszcsatorna rendszert is.

Tetőszerkezet.org

Tetőszerkezet.org

A jó minőségű tetőcserép, akár több generáción át is képes megőrizni repedezettmentes szerkezetét, és színét. A jó minőségű cserép azonban nem olcsó, melynek biztonságos alapját, egy kellően stabil és erős tetőszerkezet nyújtja. Tetőépítési tapasztalatainkkal, és a termékválasztékunkban kapható, remek minőségű, hazai és import tetőcserepekkel, otthona szép és erős tetővel áll majd ellen, a legszélsőségesebb időjárásnak is! Tetőcserép rendelésének kiszállítását, kérheti helyszíni tetőmunkákkal is!

A-Z-ig a zsindelytetőről

A-Z-ig a zsindelytetőről

Webáruházunk segítségével megismerheti a bitumenes zsindelyek felépítését, felhasználási területeit. Áruházunkban tájékozódhatnak az alkalmazástechnikai szabályokról,a garanciális feltételekről, a jogi információkról. Munkatársaink ingyenes anyagigény számítással állnak a vásárlók rendelkezésére. Zsindely webshopunkban könnyen tájékozódhat kínálatunkról, folyamatos akcióinkról. Kényelmesen, otthonából rendelheti meg a szükséges anyagokat. A zsindelyeketn kívül az alábbi tartozékokat és kiegészítőket ajánljuk: OSB faháncslap, alátétlemezek, szellőzők, hóvágók, bádogos termékek, zsindelyszög, zsindelyragasztó. Igény esetén házhozszállítást is tudunk ajánlani. Rendelését nem csak a webáruház regisztrációja után tudjuk fogadni, telefonon is leadhatja zsindelyre és tartozékaira vonatkozó igényét.

Palatető felújítás, tetőfestés

Palatető felújítás, tetőfestés

Ön vagy családja küzd az elöregedett, rossz állapotú palatetőjével? Esetleg felújíttatná háztetőjét, melyre gyors, olcsó és esztétikus megoldást keres? Ha szakszerű, gyors és olcsó megoldást keres, akkor jó helyen jár. Cégünk palatető felújítást, szigetelést vállal bitumenes zsindellyel, bontás nélkül, vagy palatető festést Iso Paint tetőbevonattal, garanciával. Szolgáltatásainkat bárhol az országban igénybe veheti, melyet ingyenes felmérés és árajánlat készítés előz meg. Ezen kívül lapostető szigeteléssel, tetőfestéssel és lemeztető készítéssel is foglalkozunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti szolgáltatásainkat és referenciáinkat!

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony lélegző léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére.

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Elsősorban tetők szigetelésével foglalkozunk. Az úgynevezett bitumenes szigetelés az első számú tevékenységünk. Cégünk garanciákkal, mindenféle kiegészítő munkálatok mellett vállalja a szigetelést. Korrekt áron, korrekt munka, valódi garanciával. Ez a Faga-Bau minőség. weboldalunkat eléri: www.fagabau.com

Tibsil kft.

Tibsil kft.

Cégünk kiváló minőségben gyárt fenyőfából Tetőszerkezeteket, valamint lakó és hétvégi házakat, kerti bútort, pavilont, tetőszerkezet, gyermekházat, garázst, kutyaházat, szerszámtárolót, filagóriát, kerti sörözőt, szaletlit, kerítést, pergolát és szaunát. Az épületeket a megrendelők igényei szerint, egyedi tervek alapján kivitelezzük.

A tetőtér-beépítés ábécéje (Homeinfo.hu)

A tetőtér-beépítés ábécéje (Homeinfo.hu)

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Ácsipari ismeretek

Ácsipari ismeretek

Faanyagú tetőszerkezetek, a fedél- vagy tetőszerkezeteket még rendszerint hagyományos ácsszerkezetekként készülnek.A szerkezeti elemei a szarufa, a kötőgerenda, a kötőgerenda felfekvését biztosító sárgerenda és a hosszirányú merevítést szolgáló viharléc . Korszerű kötésű könnyű faanyagú tetőszerkezetként meg kell említeni a szegezett, ill. ragasztott tartókból készült tetőket, valamint a szeglemezes kötésű (Gang-Nail) üzemi előregyártású fa fedélszékeket.

Hirdetés
Újszerkezetű tetőelem

Újszerkezetű tetőelem

Polisztirol tetőelem. Prokoncept tetőelem alkalmazása lehetővé teszi, hogy az elkészült hagyományos fa ácsszerkezet elkészítése után, egy munkafolyamattal azonnal három munkafázist helyettesítsünk:-Házépítés Lapja :Cikkek az építés, felújítás, lakberendezés témaköreiből.

A tetőfedése

A tetőfedése

Mióta ács szerkezetek alkotják a tető szerkezetét,azóta örök a kérdés: mivel érdemes lefedni a tetőt? Avagy a fa szerkezet készüljön a fedő anyaghoz,vagy a már meglévő felújításra váró tetőhöz keressünk megfelelő fedő anyagot? Összehasonlító elemzések, betoncserép, agyagcserép, profilos acéllemezek.

Tuti menü